Istoric

-Grimet Construct a luat nastere in anul 2006 ca si producator de structuri metalice usoare.

01

-In anul 2007 Grimet dezvolta activitatea de realizare a dispozitivelor si echipamentelor speciale pentru productia interna si pentru diversi clienti

– tot in anul 2007 a avut loc dezvoltarea gamei de produse prin introducerea produselor din fier forjat.

– Ulterior, in anul 2008 firma isi largeste domeniul de activitate si incepe productia de panouri publicitare si casete lumionoase de mari dimensiuni.

-In anul 2009 Grimet isi dezvolta  activitatea prin intrarea pe piata confectiilor metalice pentru logistica de atelier cu o gama variata de containere deseuri , sisteme transfer stante si matrite , conveioare, rafturi pentru matrite si stante  in conformitate cu cerintele clientilor.

-Anul 2010 a dus la dezvoltarea activitatii prin realizarea de ansamble si componente industriale sudate in serii mici si mijlocii, cat si la realizarea de prelucrari mecanice unicat si  serie mica-mijlocie cu strunguri si freze conventionale si CNC .

02

-Tot in anul 2010 compania dezvolta sudurile speciale si anume MIG-MAG ,WIG in Aluminiu si inox , deasemenea si brazarea cu aliaje de Argint

03

-Din anul 2011 Grimet incepe sa utilizeze Catia  cu modulul 3D in proiectarea diverselor echipamente si dispositive

04

– Din anul 2013 Grimet incepe sa implementeze sistemul de calitate ISO 9001

-Produsele se realizeaza in conformitate cu plane de control. La cererea clientilor se pot elabora plane de control specifice pe tipuri de produs . Sudorii nostri sunt calificati.